HOME
FLEXONY
FLEXONY BUNDELS
SERVICE DESK
PARTNER PORTAAL

Koppeling en integratie met de back-office

Flexony biedt alle mogelijkheden om koppelingen tot stand te brengen met back-office systemen. Denk aan Microsoft Dynamics, SAP en anderen. Afhankelijk van de wensen en eisen kunnen uw relaties direkte, maar wel gecontroleerde toegang krijgen tot uw interne informatiesystemen. Digio applications werkt graag samen met uw implementatiepartner / back-office systeem leverancier om een naadloze integratie te realiseren.

Single-signon module
Een van de meest irritante zaken voor gebruikers van informatiesystemen is het telkenmale opnieuw moeten inloggen; ieder systeem vraagt opnieuw om identificatie. Flexony biedt de mogelijkheid tot single-signon door middel van authenticatie van de gebruiker via de Active Directory van de domeincontroller in een Windows bedrijfsnetwerk. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de integrated security faciliteiten van de Internet Explorer of Firefox. Deze optie is uitermate geschikt voor de inzet van Flexony als intranet in Windows gebaseerde bedrijfsnetwerken.

LDAP authenticatiemodule
In gevallen waarin geen gebruik kan worden gemaakt van direkte authenticatie door de Domeincontroller of bij inzet van Flexony in een niet-Windows bedrijfsnetwerk kan toch authenticatie van gebruikers via de Active Directory worden uitgevoerd door middel van het LDAP protocol. Weliswaar is hiermee geen single-sigon te realiseren, maar behoeven de geautoriseerde gebruikers niet opnieuw binnen Flexony te worden vastgelegd.

  Quick links
Home
Disclaimer
Sitemap
Algemene voorwaarden
Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de mogelijkheden van Flexony.

Neem contact met ons op

Faramir 34
5663 SH  Geldrop

telephone  +31 6 22545845

mail naar 
Digio applications BV © 2005 - 2017