HOME
FLEXONY
FLEXONY BUNDELS
SERVICE DESK
PARTNER PORTAAL

MS Office editor / content bewerkingsvenster

Flexony biedt een geavanceerd bewerkingsvenster (editor) voor het bewerken van webpagina's en overige webinhoud. Dit bewerkingsvenster is afgeleid van MS Office en bevat veel van de gebruikelijke functies voor het bewerken van documenten.
 
flexony editor

Alle standaardfuncties voor het bewerken en opmaken van tekst, tabellen en dergelijke zijn aanwezig. Bovendien beschikt u ondermeer over spellingcontrole, invoegvelden, formulieren en heeft u via de editor ook rechtstreeks toegang tot het documentmanagement module. U kunt op deze wijze eenvoudig documenten, afbeeldingen, banners en Flashanimaties in uw pagina opnemen.

Vanzelfsprekend kunt u koppelingen naar andere webpagina's en websites invoegen en gebruik maken van ankers en hotspots in afbeeldingen. U kiest eenvoudig een van de voorgedefinieerde stijlen voor uw website en zorgt er daarmee voor dat uw pagina's de juiste opmaak krijgen en behouden.  
De Flexony editor maakt het simpel om Word of Excel teksten of tabellen door knippen en plakken over te nemen. De opmaak van uw site blijft behouden.

Wat u wil!
De websitebeheerder kan per redacteur kiezen voor een uitgebreid of beperkter (eenvoudig) bewerkingsvenster, afhankelijk van het soort taken dat een redacteur uitvoert.

Er kan op eenvoudige wijze worden heen en weer geschakeld naar een HTML-weergave, zodat ervaren webbeheerders volledige controle over de inhoud hebben.

  Quick links
Home
Disclaimer
Sitemap
Algemene voorwaarden
Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de mogelijkheden van Flexony.

Neem contact met ons op

Faramir 34
5663 SH  Geldrop

telephone  +31 6 22545845

mail naar 
Digio applications BV ┬ę 2005 - 2017