HOME
FLEXONY
FLEXONY BUNDELS
SERVICE DESK
PARTNER PORTAAL

Innovatief EN zeker

Innovatief en toekomstvast
Op het eerste gezicht lijkt het voor het dagelijks beheer van uw website niet belangrijk wat er "onder de moterkap" zit.
Op de wat langere termijn kan het wel degelijk belangrijk voor u zijn. U wilt immers in de toekomst niet vastlopen, als gevolg van verouderde technieken of omdat het CMS niet aansluit bij uw bedrijfssysteem.
Flexony is vanaf het concept volledig ontworpen en gerealiseerd op basis van Microsoft .NET technologie. De keuze voor deze moderne en vooruitstrevende technologie voor een CMS biedt voor onze klanten belangrijke voordelen:

  • continuïteit en toekomstvastheid 
    .NET is de basis voor alle belangrijke (toekomstige) Microsoft producten. Flexony maakt gebruik van de vele krachtige functies van .NET 
  • onafhankelijkheid
    Het klinkt misschien vreemd, maar wij willen niet dat u afhankelijk bent van ons. Microsoft .NET expertise is ruim voorhanden op de markt. Gebruik van Flexony bindt uw bedrijf dus niet aan één leverancier (hoewel wij ons uiterste best doen om een langdurige relatie met onze klanten op te bouwen).
  • integratie
    Vroeg of laat wilt u uw website koppelen aan uw andere systemen. De meeste bedrijven maken voor hun IT infrastructuur gebruik van Microsoft technologie of gebruiken producten die MS technologie ondersteunen. Dat maakt integratie met bestaande systemen en implementatie van koppelingen relatief goedkoop, snel en eenvoudig.

Flexony is daarmee een goede en veilige keuze voor organisaties die continuiteit en zekerheid voorop stellen.

  Quick links
Home
Disclaimer
Sitemap
Algemene voorwaarden
Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de mogelijkheden van Flexony.

Neem contact met ons op

Faramir 34
5663 SH  Geldrop

telephone  +31 6 22545845

mail naar 
Digio applications BV © 2005 - 2017